/ AllmÀnt /

Tisdag dÄ ja..

..Och denna mossan Àr helt jÀvla slut i rutan. Varit en ganska jobbig dag. Varit sjukligt trött och inte orkat göra mer Àn vad jag har varit tvungen till. Lias har varit snÀll mot mig och lÄtit mig ligga pÄ soffan stor del av dagen vilket gör att jag har ganska dÄligt samvete och hoppas pÄ att jag Àr betydligt piggare imorgon sÄ vi kan gÄ ut och leka i skogen som jag egentligen hade planerat vi skulle göra idag. Pappa Hans hade plockat lite kastanjer till honom pÄ jobb och han blev sÄ överlycklig nÀr han fick se dom och lÀgga upp dom pÄ rad precis som han gör med allt annat.
 
Ingen av oss orkade heller stÀlla sig o laga mat sÄ vi lata till det med pizza vilket jag Ängrar lite nu sÄhÀr i efterhand. Gott kan jag inte pÄstÄ det var och jag mÄr som en rutten fis just nu. IlamÄende sÄ de stÀnker om de. Inte blev illamÄendet bÀttre heller nÀr lilla herren i huset fÄr för sig att hÀlla ut en tvÄ liters coca cola pÄ golvet. Eller, golvet tog vÀl inte sÄ stor skada, men mattan dÀrimot. Vetetusan om de Àr dax att sÀga adjö till mattan eller om den blev bra igen efter en dusch. Vi fÄr vÀl se nÀr den har torkat. Sen fick han ett litet frispel hÀr hemma precis som han legat pÄ golvet och slickat upp colan och fÄtt en sockerkick. Alla kökstolar stÄr hÀr runt omkring i alla rummen och just nu orkar jag inte stÀlla dom pÄ sin plats. Jag orkar faktiskt inte göra ett skit. Knappt att jag orkar blogga.. Alla hans bilar ligger lite precis överallt sÄ man fÄr se upp var man gÄr och köket ser ut som rena rama katastrofen, dock inte Lias fel sÄklart, bara jag som varit för lat för att stÀda idag. Disk i hela jÀdrans köket. SÄ sorligt att ha en diskmaskin men som fan inte gör disken ren hur dyrt jÀvla diskmedel man Àn köper och hur mycket man Àn rensar och rengör diskmaskinen. Lite trÄkigt faktiskt..
 
NÀ, detta blev bara ett jÀvla gnÀll inlÀgg. Har inget roligt alls att berÀtta just nu mer Àn att det Àr ''bara'' 80 dagar kvar till berÀknad förlossning vilket innebÀr att jag har varit gravid 200 dagar av 280. Wiho, det börjar nÀrma sig sakta men sÀkert. 
 
Nu tror jag lilla gossen har myst fÀrdigt med sin kÀra pappa i vardagsrummet sÄ jag ska gÄ upp och lÀgga honom. Uppe pÄ lite övertid idag, men de Àr sÄnt som hÀnder. Jag Àr van vid att vÀcka hela familjen pÄ morgonen nu för tiden. Vilka sömntutor..
 
Hoppas ni haft en bra dag.. :)
 
Â